Over ons

“Een auto gaat hier pas de deur weer uit als ‘ie goed is en er niets meer aan mankeert.”

Ricardo de Borst

Passie voor Volvo

Garage Roest is in 1975 gestart in Amsterdam Oud-Zuid in De Pijp. Daarvoor had Piet de Borst zijn eigen werkplaats in de Pijp, waar hij in 1957 is begonnen.
Ricardo de Borst, de zoon van Piet en huidig eigenaar van Garage Roest-De Borst, werkte al vroeg bij zijn vader in de garage en is partner geworden in 1995. Ricardo kon het vak al vroeg van zijn vader afkijken en is inmiddels uitgegroeid tot een echte vakman met een passie voor Volvo.

Geschiedenis

In 1999 hebben Piet en Ricardo de garage van Jan Roest overgenomen en verhuizen ze naar de Zeeburgerdijk. Door omstandigheden kon vader Piet vanaf 2011 zijn werk in de garage helaas niet meer voortzetten en droeg hij zijn werk over aan Ricardo. Sindsdien runt Ricardo de garage zelf. Inmiddels met hulp van Murat Sayan, een ervaren monteur met ook een grote passie voor Volvo en sinds 2015 bij Ricardo aan het werk. De garage, inmiddels een begrip in de regio, wordt tot juli 2019 door vele vaste en nieuwe klanten gevonden en bezocht. 

Sinds augustus 2019 is het bedrijf verhuisd naar Diemen. Ricardo, geboren in 1966, houdt van zijn vak en is iemand waar je van op aan kunt. Hij is van het persoonlijke contact en is gemakkelijk benaderbaar, waardoor hij zijn klanten goed kent. Maar belangrijker nog: hij heeft verstand van Volvo’s. “Een auto gaat hier pas de deur weer uit als ‘ie goed is en nadat ik zeker weet dat er niets meer aan mankeert”, geeft hij opgewekt aan. Uw Volvo is bij garage Roest-De Borst dan ook in goede handen, daar laat hij geen twijfel over bestaan.

Jaren in bedrijf

Tevreden klanten

Onze klanten geven ons een:

Kom langs

Loop gewoon eens binnen om te bekijken hoe het bij ons werkt. Zo bepaalt u gemakkelijker of wij u van dienst kunnen zijn met uw Volvo. De koffie staat klaar!

Ons Team

De vakmannen van Garage Roest De Borst staan altijd voor u klaar.

Ricardo de Borst

Ricardo de Borst

Eigenaar

Murat Sayan

Murat Sayan

Keurmeester