Schadeherstel

Schade aan uw Volvo? Dan bent u bij garage Roest-De Borst ook aan het juiste adres. Naast de jaarlijkse APK keuringen, onderhoud en reparatie, voert garage Roest-De Borst ook schadeherstel werkzaamheden uit.

Schade herstellen aan uw Volvo

Uw auto is iets waar u meestal zuinig op bent. Het is dan vervelend als hij schade heeft. Bij Garage Roest-De Borst gaat uw auto pas weer weg als hij 100% hersteld is. Uiteraard dient de schade vooraf te worden bekeken, om te kunnen bepalen of het herstel kan worden uitgevoerd. Dan heeft u ook meteen een idee van de kosten (voor de betalende partij).
In het geval dat uw auto ’total loss’ is, wordt hij meestal niet meer hersteld, of in elk geval worden de herstelkosten niet vergoed door de verzekering. Omdat de kosten van het herstel dan hoger liggen dan de kosten van een vervangende auto van hetzefde type en bouwjaar.

Alle soorten schade hersteld

Bij Roest-De Borst kunt u met uw Volvo terecht voor alle soorten schade, van spotrepair tot het uitdeuken van plaatwerk, zoals van de deuren of het dak, maar ook spuiten van vervangen autodelen en richten met richtbank en een meetsysteem.

Heeft u schade of vragen over herstel? Bel of kom even langs. Ricardo van Garage Roest-De Borst bespreekt graag met u de mogelijkheden.